Boligreportage

Forrige Næste

Løgstørgade på Østerbro

Som nyuddannede og ikke mange penge på kontoen samt et køb af en ny lejlighed, var økonomien lidt stram, da vi skulle have nyt køkken. Vi stod foran et renoverings­projekt i lejligheden – køkkenet stod med originalt interiør fra 1920, og vi ville udvide køkkenet ved at flytte en væg. Valget faldt derfor let på Reform – vi ville ikke gå på kompromis med æstetikken eller kvaliteten”, fortæller Christine, 28, der er sygeplejerske på Rigshospitalet. Hun bor med sin kæreste Søren, 27, der har læst statskundskab og nu arbejder som fuldmægtig i Moderniseringsstyrelsen.

Vi forelskede os straks i Norm Architects design, da vi besøgte Reforms showroom i København. Faktisk havde vi indledningsvis i renoverings­processen besluttet os for et hvidt grebsløst design, men endte med det modsatte til vores nye køkken – et røget eg med tombak greb”, reflekterer Christine.

Christines og Sørens lejlighed er lys, hvorfor køkkenet sagtens kan bære at være mørkt. Parret forsøgte at tænke i kontraster og asymmetrier både i valg af design og måden, hvorpå køkkenet konkret er udformet;

Vi har kun greb på nogle af elementerne, fronterne er ikke ens i opsætningen, og køkkenet har et lidt ’svævende’ udseende. Derudover har vi valgt en bordeplade af sort corian (i stedet for Norm Architects betonbordplade), som gjorde det muligt at skabe en usynlig samling i bordpladen. Selvom vi elsker vores nye køkken, har vi grundet arbejdslivets realiteter aldrig fået så meget takeaway, som vi får nu … Vi er også først lige begyndt at bruge vores tre år gamle juicemaskine, fordi vi har fået en opvaskemaskine”, siger Christine.

Tilbage til Inspiration Kontakt os for mere information

Websitet anvender cookies til at forbedre bruger­oplevelsen samt statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websitet godkender du cookiepolitikken. Læs mere

OK